AUDIO - VIDEO - VERLICHTING

Audio

Tijdens een evenement is het van belang dat sprekers goed te verstaan zijn en muziek helder en zuiver klinkt. Om dit te realiseren werken we bij Kraats Licht en Geluid met onder andere het merk LD Systems. Naast het gebruik maken van kwalitatief goede apparatuur is het belangrijk om het systeem aan te passen op de aanwezige ruimte. Wanneer u bij Kraats Licht en Geluid een offerte aanvraagt bekijken wij dan ook graag samen met u de locatie. 

VIDEO

Niets is zo vervelend als het niet kunnen zien van een filmpje of presentatie voor bezoekers van uw evenement. Daarnaast is het voor de presentator zonde omdat op deze manier niet het gehele verhaal duidelijk wordt overgebracht. Kraats Licht en Geluid bied daarom verschillende oplossing wanneer video's of presentaties vertoond worden. De oplossing waar voor gekozen wordt is afhankelijk van het type evenement en de ruimte waarin de presentatie plaats vind.

Verlichting

Niet alleen goed beeld en geluid is van belang, u wilt dat u bezoekers volledig meegenomen worden in het verhaal dat u wilt vertellen. Hierbij is het belangrijk dat de sfeer aansluit op uw evenement. Door gebruik te maken van verlichting kunt u onder andere de ruimte omtoveren in een omving die aansluit op uw onderneming of uw feest. Een andere reden om verlichting te gebruiken is om sprekers uit te lichten of nadruk te leggen op objecten.